Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Mâine îţi oferim revista „Click! Sănătate“ împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova

0
19 Jan 2014 18:53:29
Autor: Andrei Rizescu
În fiecare zi de luni primeşti o revistă surpriză împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova, la preţul de 5 lei Foto: Adevărul
În fiecare zi de luni primeşti o revistă surpriză împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova, la preţul de 5 lei Foto: Adevărul

Începe-ţi săptămâna cu cele mai bune ponturi de frumuseţe, dietă şi viaţa de familie care te vor ajuta să fii întotdeauna sănătoasă şi plină de energie. Le găseşti în revista „Click! Sănătate“, pe care ţi-o oferim împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova, la un preţ special de numai 5 lei.

Ştii cum poţi preveni bolile specifice sezonului rece, cu preparate naturiste? Vrei să afli care este cel mai bun mic dejun pentru organismul tău? Sau cum poţi scăpa de oboseală cu ajutorul plantelor medicinale? Mergi mâine la orice chioşc de presă din Republica Moldova şi vei primi, împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova, o revistă „Click! Sănătate“, la preţul de numai 5 lei.

În paginile revistei „Click! Sănătate“ vei mai descoperi trucuri de frumuseţe, remedii rapide împotriva durerilor de orice fel, precum şi ponturi de dietă şi pentru viaţa de familie, care te vor ajuta să te bucuri de sănătate şi să fii mereu în formă. 

De astăzi, în fiecare zi de luni, îţi oferim împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova câte o revistă surpriză. Astfel, ai parte de cele mai importante stiri ale zilei şi te ţinem la curent cu cele mai inedite noutăţi despre vedetele internaţionale, precum şi cele din România.

Aşa cum te-am obişnuit, vineri primeşti revista „Click! pentru femei“ împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova, cu numai 1 leu în plus faţă de preţul ziarului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii