Actualitate

articolul anterior articolul urmator

O deputată din Republica Moldova, răpusă de COVID-19

0
16 Apr 2021 09:50:21
Autor: Iurii Botnarenco

Deputata Partidului Democrat din Moldova Ludmila Guzun murit în dimineaţa zilei de vineri, 16 aprilie, după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2.

„Ea era internată la Spitalul Republican deja mai mult de două luni de zile. Din cauza acestui virus au fost afectaţi tare plămânii. La un moment dat ne bucurasem, îi era un pic mai bine, însă ieri medicii au fost puşi în situaţia să o intubeze”, a declarat liderul PDM, Pavel Filip, pentru TV8.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcţia de şef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democraţi. A plecat din funcţia de viceprimar şi a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcţia de preşedinte de raion. În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit preşedintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările