Actualitate

articolul anterior articolul urmator

O femeie din raionul Călăraşi, omorâtă de trei tineri. Doi dintre aceştia au fugit în România şi urmează a fi extrădaţi

0
21 Oct 2019 17:34:15
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO simbol
FOTO simbol

Un tânăr a fost reţinut, iar alţi doi se află în proces de extrădare din România, după ce au omorât o femeie de 60 de ani din raionul Călăraşi, Republica Moldova, de la care au sustras suma de 4.000 lei.

Cei trei au vârste cuprinse între 17 şi 32 de ani. Primul învinuit este din aceeaşi localitate cu victima şi a fost plasat în arest preventiv. 

Ceilalţi doi sunt locuitori ai raioanelor Anenii Noi şi Ştefan Vodă, care însă atunci când au aflat că sunt căutaţi de forţele de ordine, s-au eschivat de la urmărirea penală şi au plecat în România. Acolo, însă, la solicitarea Procuraturii Generale a Republicii Moldova, aceştia au fost reţinuţi, iar la această etapă urmează să aibă loc procedura de extrădare a lor.

Indivizii riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de până la 10 ani în cazul tâlhăriei, adică atacul comis asupra unei persoane în scopul sustragerii bunurilor, comis de mai multe persoane, prin pătrundere în locuinţă. În cazul omorului intenţionat din interes material, comis de mai multe persoane, legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă. În cazul făptaşului cu vârsta de 17 ani, pedeapsa ar urma să fie aplicată înjumătăţit.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii