Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Oazu Nantoi, după accidentul din Bulgaria: Trauma nu e gravă

1
26 Jul 2021 13:15:40
Autor: Iurii Botnarenco
Oazu Nantoi, deputat PAS
Oazu Nantoi, deputat PAS

Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, vine cu o reacţie după ce a suferit un accident în urma unui salt cu paraşuta în Bulgaria. Deputatul a remarcat că investigaţiile adiţionale în Chişinău au arătat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut iniţial, transmite IPN.

Oazu Nantoi a menţionat, într-o postare pe Facebook, că, la 24 iulie, a participat la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, iar în urma unui salt cu paraşuta, a suportat o traumă la aterizare. Investigaţiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea sa acasă într-o poziţie orizontală şi fixată. Iar întrucât caracterul traumei nu i-a permis să revin în Moldova la volanul propriei maşini, a apelat la asistenţa unui echipaj SMURD terestru.

Deputatul a venit cu mulţumiri către toţi oamenii care şi-au manifestat compasiunea şi consideraţia în legătură cu incidentul care îl vizează.

Oazu Nantoi a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, starea lui de sănătate fiind stabilă. Contactat de IPN, directorul IMU, Mihail Ciocanu, a declarat că pacientul se află în proces de examinare medicală, iar alte aspecte vor fi prezentate ulterior într-un comunicat de presă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Groza Carmen
26.07.2021, 14:09:18

Mana Moscovei. Avertisment.

-2 (2 voturi)
Modifică Setările