Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Procurorii i-au înaintat învinuirea lui Constantin Ţuţu. Fostul deputat nu va avea dreptul să părăsească localitatea

0
28 Mar 2020 09:52:33
Autor: Iurii Botnarenco

Procuratura Anticorupţie i-a înaintat învinuirea fostului deputat Constantin Ţuţu pentru trafic de influenţă şi îmbogăţire ilicită. Acesta se va afla în stare de carantină, la domiciliu, timp de 14 zile şi nu va avea dreptul să părăsească localitatea.

Informaţia a fost comunicată pentru IPN de către Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale.

Potrivit Mariei Vieru, fostul deputat a fost audiat de procurori şi a făcut declaraţii pe marginea dosarului în care este cercetat.

Tototdată, reieşind din prevederile dispoziţiilor Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, acesta se va afla în stare de carantină, la domiciliu, timp de 14 zile. În acest context învinuitului i-a fost modificată măsura preventivă din arest, în obligarea de a nu părăsi localitatea.

Fostul deputat Constantin Ţuţu s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa, vineri, 27 martie.

În septembrie anul trecut, la demersul procurorilor, pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare. Constantin Ţuţu este vizat într-un dosar intentat pentru trafic de influenţă şi îmbogăţire ilicită.

https://www.ipn.md/ro/procurorii-i-au-inaintat-invinuirea-lui-constantin-tutu-nu-7967_1072512.html

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii