Actualitate

articolul anterior articolul urmator

„Pute în sistemul judecătoresc”. Instanţa a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa agenții economici care revarsă apele uzate în canalizarea publică

0
23 Sep 2020 11:32:48
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO simbol
FOTO simbol

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, a anunţat miercuri, 23 septembrie, că Judecătoria Râşcani a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici care revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

„Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile!”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul a menţionat că după ce a decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru că s-ar face vinovaţi de mirosul neplăcut din oraş, „judecătorii le vin în ajutor”.

„Din păcate, în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase. În continuare: Lista acelor agenţi economici care încalcă normele va fi făcută publică”, a mai spus Ceban.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările