Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Restaurantele din R. Moldova oferă bonuri de consum pentru cei care se vaccinează

1
29 Nov 2021 12:14:36
Autor: Iurii Botnarenco

Persoanele care au decis să se vaccineze contra noului coronavirus pot primi bonuri de consum în localuri. Este vorba despre o campania lansată în ajunul sărbătorilor de iarnă de către Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi a Localurilor de Agrement din Republica Moldova „MĂR”, în parteneriat cu Primăria municipiului Chişinău, transmite IPN.

În cadrul campaniei „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”, în fiecare weekend al lunii decembrie, autobusul vaccinării va staţiona în mai multe sectoare din oraş, între orele 11.00 şi 18.00, lângă restaurantele partenere. Persoanele care se vor vaccina vor putea folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele sau bucatele menţionate în bon sau pentru a le consuma în spaţiile exterioare ale localurilor. În perioada 4 - 5 decembrie, punctul mobil de vaccinare va staţiona pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 4/6, în perioada 11 - 12 decembrie – bulevardul Dacia, 21/1, în perioada 18 - 19 decembrie – strada Alba Iulia, 23, iar pe 25 - 26 decembrie – bulevardul Moscovei, 17/4. „Prin acest gest, ne reconfirmăm susţinerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viaţa fiecărui pacient. Îndemnăm cetăţenii să se vaccineze acum, ca să poată păşi în siguranţă în noul an şi să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi”, precizează reprezentanţii asociaţiei „MĂR”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Groza Carmen
29.11.2021, 16:33:17

Scoatem HoReCa din noroi so bagam populatia la vaccinat...Multi din HoReCa oricum nu vor supravietui, fapt intentionat, iar vaccinurile actuale vin cu zero eficienta in fata noului Omicron.

-8 (8 voturi)
Modifică Setările