Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Telestar Media renunţă la frecvenţa naţională pe care emite Canal 2

0
17 Sep 2019 16:24:51
Autor: Iurii Botnarenco

Telestar Media, deţinătoarea licenţelor de emisie ale posturilor de televiziune Canal 2 şi Canal 3, renunţă la frecvenţa naţională pe care emite Canal 2.

Totodată, îndeamnă Guvernul şi instituţiile responsabile din domeniul audiovizualului să returneze această frecvenţă naţională Societăţii Române de Televiziune, pentru difuzarea în Republica Moldova a TVR Moldova, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Telestar Media menţionează că în ultimul timp se atestă tot mai multe presiuni asupra celor două televiziuni, Canal 2 şi Canal 3, dar şi a celor afiliate din cadrul General Media Group. Numărul atacurilor se înteţeşte, iar caracterul presiunilor este tot mai divers, venind inclusiv din partea unor instituţii de stat. Ţinte devenind atât instituţiile media, cât şi jurnaliştii în particular.

„Din informaţiile de care dispunem, se va încerca inclusiv preluarea abuzivă a frecvenţei naţionale de la Canal 2 în favoarea unui alt canal de televiziune care promovează interese străine ţării noastre”, precizează sursa citată.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările