Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Un nou post de televiziune se lansează în Republica Moldova

0
17 May 2016 12:38:36
Autor: Iurii Botnarenco
Foto arhivă
Foto arhivă

La Chişinău va fi lansat, în curând, un nou post de televiziune de către proprietarul ziarului  „Timpul de dimineaţă”. Postul de televiziune se va numi 10 TV.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat marţi, 17 mai, licenţă de emisie postului de televiziune 10 TV, pe o perioadă de şase ani.

Directorul ziarului „Timpul de dimineaţă”, Silviu Tănase, a anunţat că aproximativ 25% din spaţiul de emisie va fi format din retransmisiunea canalului de televiziune din România, Naşul TV, urmând să se retransmită inclusiv talk-show-ul „Naşul”. 56% din producţia proprie va fi constituită din talk-show-ri din studio.

Membra CCA Mariana Onceanu-Hadârcă e de părere că, în condiţiile în care piaţa mediatică din Republica Moldova este predominată de retransmisiunea televiziunilor ruseşti, este binevenită această iniţiativă prin care s-ar oferi şansa cetăţenilor din Moldova să aibă acces la un post de televiziune din România

Silviu Tănase a declarat că noul post de televiziune nu va fi afiliat politic, va fi echidistant şi va pleda pentru promovarea valorilor culturale, etnice şi lingvistice, informează IPN.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările