Actualitate

articolul anterior articolul urmator

Update Partidul Comuniştilor nu exclude o posibilă coaliție cu Partidul Democrat

0
25 Nov 2010 12:54:42
Autor: Ion Preasca
Liderul comuniştilor moldoveni Vladimir Voronin
Liderul comuniştilor moldoveni Vladimir Voronin

Liderul Partidului Comuniştilor din Moldova, Vladimir Voronin nu exclude o posibilă coaliţie cu Partidul Democrat după alegerile parlamentare de duminică.În replică preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov îl sfătuie pe Voronin să aştepte ziua de luni şi să vadă câte voturi au primit comuniştii

În cadrul unei conferinţe de presă, convocate astăzi, Voronin a declarat că "Dacă Marian Lupu (preşedintele Partidului Democrat din Moldova) se vede toată viața sa numai președinte, atunci șansele se reduc foarte serios. Dacă apar alte variante, atunci mai vedem".
Una dintre posibilele soluţii, ar fi în opinia lui Voronin alegerea unui preşedinte „apolitic".
Totodată, liderul comunist a spus că nu refuză dialogul cu niciun partid.

În replică preşedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov a declarat în exclusivitate pentru "Adevărul" că "Voronin ar trebui mai întâi să aştepte ziua de luni şi să numere câte voturi a primit partidul său, după care vom mai vedea". Potrivit lui Dumitru Diacov, este încă pematur de vorbit despre o posibilă alianţă cu comuniştii.

"Noi avem alianţa noastră (Alianţa pentru Integrare Europeană) şi totul depinde şi de faptul câte voturi vor acumula partidele din cadrul ei", a mai spus liderul PDM.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările