Actualitate

articolul anterior articolul urmator

VIDEO 15 kilograme de marijuana, depistate în sudul Republicii Moldova. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

0
21 Oct 2019 10:23:34
Autor: Iurii Botnarenco

Oamenii legii au anihilat activitatea unui grup criminal, specializat în circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari în scop de înstrăinare, inclusiv în scop de contrabandă în Federaţia Rusă.

Timp de două luni, oamenii legii au efectuat 7 percheziţii în satul Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia şi satul Pelinei, raionul Cahul. Prin urmare, au fost depistate şi ridicate droguri în proporţii deosebit de mari, pregătite pentru comercializare şi anume: circa 50 de tufe de plante de marijuană, cu înălţime mai mare de 2 metri, crescute şi îngrijite, dar şi circa 15 kg de marijuană în stare uscată.
 
Descinderile s-au soldat cu reţinerea a doi membri ai unui grup criminal organizat – bărbaţi în vârsta de 37 şi respectiv 41 de ani. O femeie în vârstă de 31 ani este cercetată în stare de libertate, aşa cum are un copil nou-născut.
 
În continuare, sunt întreprinse măsurile necesare pentru identificarea altor eventuali făptuitori, membri ai grupului infracţional, inclusiv a tuturor faptelor de contrabandă cu droguri în Federaţie Rusă.
 

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea infracţiunilor de care sunt acuzate, persoanele riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani privaţiune de libertate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii