Actualitate

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din Chişinău

0
21 Apr 2021 09:45:12
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO Replica Media
FOTO Replica Media

Un depozit cu vopsea, din strada Calea Basarabiei din capitală, a luat foc în această dimineaţă, 21 aprilie. La faţa locului a fost mobilizată toată garnizoana municipiului Chişinău a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit martorilor, o parte din pereţii depozitului s-au prăbuşit. Aproape de ora 09.00, pompierii au reuşit să localizeze incendiul.

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, a declarat că apelul la 112 a parvenit la ora 07.19, iar la faţa locului sunt mobilizate 15 echipaje de pompieri disponibile. Este vorba despre o suprafaţă de două-trei mii de metri pătraţi, iar cantitatea şi tipul de vopsea nu se cunoaşte. Iniţial exista pericol de explozie, însă acesta a fost depăşit.

Zona a fost încercuită, fiind restricţionat accesul trecătorilor. Odată cu localizarea incendiului, flăcările nu se mai răspândesc, fiind exclus pericolul pentru clădirile din preajmă.

„Din informaţiile preliminare, în clădire nu se afla nimeni. Victime nu sunt raportate. Cauzele şi circumstanţele urmează să fie stabilite după finalizarea intervenţiei”, a menţionat Liliana Puşcaşu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările