Actualitate

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Patru pretinşi poliţişti au intrat într-un apartament din Chişinău şi au estorcat 40 mii de lei de la proprietarul locuinţei

0
16 Sep 2019 10:23:57
Autor: Iurii Botnarenco

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) a obţinut în instanţa de judecată luni, 16 septembrie, arestarea unui grup de indivizi, care au pretins că sunt poliţişti şi au pătruns în apartamentului unui locuitor din Chişinău, de la care au primit prin şantaj 40.000 de lei.

Pretinşii poliţişti sunt patru indivizi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 ani. Aceştia s-au prezentat la uşa victimei ca angajaţi ai poliţiei şi au declarat că vor percheziţiona domiciliul acesteia, pe motiv că ar poseda droguri. 
 
Ulterior, aceştia au aplicat violenţă fizică asupra victimei şi au pretins suma de 40 mii lei, după care în prezenţa acesteia i-au sustras bunuri materiale. Mai mult, indivizii au urcat-o pe victimă cu forţa în automobil şi au transportat-o într-o fâşie forestieră, unde au continuat maltratarea ei, de asemenea pentru scopul obţinerii mijloacelor financiare.

Toate acţiunile resepctive ale indivizilor au fost filmate chiar de către suspecţi, iar ofiţerii de poliţie au intrat în posesia înregistrărilor. În urma măsurilor efectuate, cei patru au fost reţinuţi.
 
Dacă vinovăţia bănuiţilor va fi demonstrată, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 7 ani.
   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii