Actualitate

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Rusia: Numărul victimelor în urma prăbuşirii unei scări dintr-un bloc de locuit a ajuns la 39

1
31 Dec 2018 10:20:03
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO tass.ru
FOTO tass.ru

O scară a unui bloc de locuit din oraşul Magnitogorsk, Rusia, s-a prăbuşit în dimineaţa de luni, 31 decembrie, ora 6.00, din cauza unei explozii de gaz ce s-ar fi produs la etajul doi. În consecinţă, toate cele zece etaje ale blocului s-au prăbuşit, 35 de apartamente au fost distruse în totalitate, zece - parţial, iar circa 50 de persoane au ajuns sub dărămături.

UPDATE Până la această oră, au fost scoase de sub dărămături corpurile neînsufleţite a 39 de persoane, printre care şase copii. Potrivit presei ruse, lucrările de salvare au fost încheiate pe motiv că nu mai există corpuri umane aflate sub dărămături.
 
Martorii spun că după explozie s-a iscat un incendiu şi, totodată, s-au spart geamurile mai multor apartamente din scările vecine.
 
Salvatorii au evacuat locatarii din cele două scări vecine. În total, circa 1.100 de persoana locuiesc în blocul respectiv, ce are 12 scări.
 
Blocul a fost construit în anul 1973.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Popescu Ion
31.12.2018, 13:58:01

DOAR ISUS SALVEAZA!!! [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." Gata.Atat de scurta e viata unui om. Atat de repede poate lua sfarsit ignoranta voastra. Acum traiesti si esti bine mersi si peste un moment arzi de viu in iad. O , cat de lunga e eternitatea. Nu v-o petreceti in iad. V-a intrebat cineva daca vreti sa va nasteti?Binenteles ca nu.La fel nu va va intreba nimeni daca vreti sa muriti. Prieteni,nimeni nu stie cat mai are de trait.In aceasta seara poti citi acest articol,te bagi in pat, adormi,si te trezesti in iad arzand de viu. [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; FITI SALVAT ASTAZI. CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

-2 (2 voturi)