Actualitate

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Trei indivizi înarmaţi au comis patru atacuri tâlhăreşti în staţiile PECO din R. Moldova. Momentul în care aceştia au fost reţinuţi

0
20 Jan 2021 12:25:27
Autor: Iurii Botnarenco

Patru staţii PECO din Republica Moldova, dintre care trei amplasate în Chişinău şi una în raionul Străşeni, au fost supuse atacurilor tâlhăreşti, în doar o lună, de către trei tineri înarmaţi.

După ce una din staţiile PECO, din sectorul Rîşcani al capitalei, a fost supusă unui furt la sfârşitul lunii decembrie anul trecut, de unde au fost sustrase 38.900 de lei, au urmat 3 atacuri tâlhăreşti, unde infractorii erau înarmaţi şi deghizaţi cu măşti şi haine negre. Suma totală a pagubei înregistrate în urma comiterii acestor infracţiuni este de 170.000 de lei.

Toţi trei au fost reţinuţi, vârstele sunt cuprinse între 20 şi 24 de ani şi sunt originari din raionele Călăraşi şi Rezina. Domiciliile lor au fost percheziţionate, acolo fiind depistate şi ridicate mai multe bunuri care au fost folosite în timpul comiterii infracţiunilor.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. La moment se întreprind acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţie, în vederea întăririi bazei probatorii, precum şi stabilirea apartenenţei acestora la comiterea altor infracţiuni, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările