Economie

articolul anterior articolul urmator

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere la nivel mondial, anunţă intrarea pe piaţa Moldovei

0
16 May 2014 12:01:55
Autor: Adevărul Moldova
Primul hotel Radisson Blu la Chişinău va fi inaugurat în anul 2015 FOTO radisson
Primul hotel Radisson Blu la Chişinău va fi inaugurat în anul 2015 FOTO radisson

Până la sfârşitul anului 2015, hotelul Leogrand va deveni Radisson Blu, potrivit unui comunicat al grupului Rezidor. Anterior s-a vehiculat că grupul hotelier va prelua hotelul Codru

Carlson Rezidor va deschide în Chişinău, la finele lui 2015, primul hotel marca Radisson. Într-un comunicat de presă, compania anunţă că "proprietatea de lux" va dispune de 140 de camere şi se va deschide la sfârşitul anului 2015, după o renovare completă a hotelului actual Leogrand Hotel & Convention Center Chişinău - o investiţie a grupului Summa International Construction.

Hotelul Radisson Blu Leogrand din Chişinău va avea două restaurante de lux, un bar şi o sală de fitness de 400 metri pătraţi, iar pentru evenimentele corporate şi conferinţe va fi destinat un spaţiu de 2.000 metri pătraţi, se laudă cei de la Carlson Rezidor

”Suntem încântaţi să anunţăm lansarea pe piaţa Republicii Moldova a primului hotel de cinci stele cu renume internaţional. Vom încerca în continuare să ne consolidăm poziţia de lider în domeniul hotelier în Rusia, Ţările CSI şi Ţările Baltice”, a declarat  Wolfgang M. Neumann, Preşedintele Grupului Rezidor.

În anul 2012, grupul Rezidor  anunţa că va deschide în Chişinău, la mijlocul lui 2013, primul hotel marca Radisson, după ce va renova unul vechi, fiind vorba de hotelul Codru. Motivele eşuării acestui proiect nu au fost anunţate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările