Economie

articolul anterior articolul urmator

Dumitru Alaiba este noul preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe

0
24 Aug 2021 20:49:58
Autor: Dan Anghel

Deputatul Fracţiunii parlamentare a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Dumitru Alaiba, este numit în funcţia de preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului.

El vine să-l înlocuiască pe colegul său de fracţiune, Dumitru Budianschi, care va rămâne în componenţa comisiei în calitate de membru, transmite IPN.
 
Parlamentul a adoptat, în şedinţa plenară de astăzi, hotărârea pentru modificarea componenţei nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova. În funcţia de secretar al Comisiei economie, buget şi finanţe, exercitată până acum de Dumitru Alaiba, este numită Valentina Manic de la Fracţiunea PAS. Totodată, în locul Zinaidei Popa, care şi-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al Fracţiunii Partidului Acţiune şi Solidaritate – Victor Spînu.
 
Comisia economie, buget şi finanţe are zece membri, inclusiv un preşedinte şi doi vicepreşedinţi – Radu Marian, de la PAS, şi Petru Burduja, de la Fracţiunea parlamentară a Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările