În anul Centenarului, Viorica Dăncilă propune organizarea unei şedinţe comune între Parlamentul Republicii Moldova şi cel al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în prima sa vizită oficială la Chişinău, premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat că îşi doreşte ca în acest an să aibă loc o şedinţă comună a Parlamentului de la Chişinău şi a celui de la Bucureşti.

Viorica Dăncilă a propus ca prima şedinţă comună de Guverne, planificată pentru primul semestru al anului curent, să fie completată cu o şedinţă comună între Parlamentele Republicii Moldova şi României, se spune într-un comunicat de presă emis de Legislativul de la Chişinău, citat de Adevărul.

Prim-ministrul român a menţionat că România va continua să sprijine Republica Moldova pe calea integrării europene, prin susţinerea mai multor proiecte comune. 

„În anul centenarului şi în cel premergător preluării preşedinţiei Consiliului UE trebuie să avem mai multe proiecte comune. România a fost şi va fi ambasadorul Republicii Moldova la nivel european”, a subliniat Dăncilă în cadrul întrevederii cu speakerul Andrian Candu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite