În atenţia moldovenilor care călătoresc în Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
steag israel

Intrarea cetăţenilor străini, inclusiv moldoveni, vaccinaţi sau recuperaţi de COVID-19, în Israel, se va face, începând cu 9 ianuarie, cu condiţia completării în prealabil a unui formular online, a efectuării unui test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea la zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel, urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului, transmite IPN.

Prevederile sunt valabile pentru toate ţările care au cod „portocaliu” de transmitere a virusului.

Ambasada Republicii Moldova în Israel precizează că cetăţeniilor străini nevaccinaţi sau nerecuperaţi nu li se va permite intrarea în Israel. Şi cetăţenilor din ţările cu statut „roşu”, cu excepţia celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepţii, nu vor avea voie să intre în Israel.

Cetăţenii străini care sunt rezidenţi permanenţi ai Statului Israel sau deţinători de vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 şi B1, B3, B4 şi sunt complet vaccinaţi pot solicita revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate depunând o cerere online cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite