Încă un consilier al PLDM îl urmează pe Iurie Leancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul lui Iurie Leancă se măreşte. Secretarul fracţiunii liberal-democrate în Consiliul Municipal din Bălţi, Vlad Ghiţu, a anunţat că parăseşte fracţiunea din care face parte şi iese din acest partid pentru a se alătura echipei Partidului Popular European din Moldova (PPEM). Vlad Ghiţu spune că îşi va continua activitatea în Consiliul Municipal Bălţi şi va contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor.

„Doar împreună cu o echipă tânără, dinamică şi profesionistă vom reuşi să rezolvăm problemele cetăţenilor, să combatem corupţia şi să reducem sărăcia atât în orase, cât şi în sate", a mai declarat Vlad Ghiţu, se arată într-un comunicat al PPEM.

Ieri, mai mulţi membri ai Partidului Forţa Poporului au decis să adere la PPEM, reprezentând organizaţiile teritoriale Chişinău, Bălţi, Ştefan Vodă, Ocniţa, Rîşcani, Glodeni, Teleneşti, Leova, Hînceşti, Ialoveni, Străşeni, Cahul, Edineţ şi Soroca.

La fel, săptămâna trecută, primari şi consilieri ai PLDM din raionul Cimişlia şi raionul Basarabeasca au ieşit din partid şi s-au alăturat noului proiect politic al lui Iurie Leancă.

La data de 23 martie, a fost lansat procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova, care se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite