Încă un deputat liberal părăseşte formaţiunea: Liderii PL încurcă politica partidului cu propriile interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Facebook
FOTO via Facebook

Deputatul fracţiunii PL Oleg Ogor a declarat în seara de joi, 21 septembrie, într-o postare pe Facebook, că părăseşte formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu. Liberalul s-a plâns pe faptul că „liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese”.

„Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bâlbâeli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal”, a menţionat Oleg Ogor.

El afirmă că anume din aceste considerente renunţă la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăseşte rândurile acestui partid. 

„Voi activa în continuare în calitate de deputat neafiliat, pledând pentru realizarea acelor promisiuni făcute de Partidul Liberal în campania electorală şi pentru susţinerea vectorului european de dezvoltare a ţării. Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovaţi în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal”, a subliniat liberalul.

Acesta a mai adăugat că ştie „care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”.

Amintim că deputatul Partidului Liberal Iurie Dârda a anunţat miercuri, 6 septembrie, că părăseşte formaţiunea condusă de Mihai Ghimpu. Politicianul şi-a motivat decizia prin faptul că, în ultima vreme, ar fi fost supus unei campanii de denigrare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite