articolul anterior articolul urmator

ÎNREGISTRARE: Renato Usatîi recunoaşte că lucrează pentru serviciile de informaţii ale Moscovei

9
26 Nov 2014 10:09:35
Autor: Adevărul Moldova
Renato Usatîi şi-a ales drept slogan expresia ”Puterea e în adevăr!”. FOTO Adevărul Moldova
Renato Usatîi şi-a ales drept slogan expresia ”Puterea e în adevăr!”. FOTO Adevărul Moldova

9 Comentarii

Florin Georgescu
26.11.2014, 10:36:50

Dragi farati din Basarabia votati cu cine vreti voi numai cu asta sa nu votati. Asta v-a vindut la rusi pt. citva arginti si vrea sa va manipuleze.Sau mai pe romaneste vrea sa va pacalesca. Sper sa nu reuseasca.Votati cu partidele pro-europene si tara va intra pe un drum normal. Nu va bateti joc de acesta sansa. O data la 4 ani aveti puterea....votati partidele romanesti si netradatoare.

+4 (4 voturi)
ion sbucium
26.11.2014, 15:11:21

Dar oare "fratele mai mare" roman nu si-a trimis si el "coloana a cincea" de "GROPARI" a INDEPENDENTEI NATIONALE a RM. Wikileacs scria despre un partid liberal de "pioni" si "catei" ai lui Basescu la Chisinau. - AMBII "frati mai mare" sunt "pofticiosi" de "uniri"/"souzuri" numai in favoarea lor si ambii e timpul sa-si cheme "pionii" si "cateii" acasa si sa lase in pace si LIBERTATE Statul INDEPENDENT in curs de Asociere la UE - R.Moldova.

-4 (4 voturi)
Florin Georgescu
26.11.2014, 15:20:05

Daca gindeau si nemtii ca tine.... Romanii ajuta,au spus da,sprijina...ce ai vrea sa faca ???Sa lase paminturile romanesti in mina cotropitorilor?De ce a cistigat USA razboiul rece?De ce am intrat in uniune si in NATO?Ca sa-i lasam pe frati in ghearele ursului ?Sau tu vrei sa spui ca esti roman....Nu exista roman din Basarabia care sa nu vrea Unirea cu tara si cu fratii.Daca nu a fost tara asta ci au inventat-o sovieticii,cum ai vrea sa gindesca romanii din Basarabia ?

+3 (3 voturi)
Panait M
26.11.2014, 17:12:12

Vezi că ălea nu-s pământuri românești, ălea sunt pământuri moldovenești, iar moldovenii nu-s români. Ăsta o să fie răspunsul dat de sbucium, el așa crede. Românii sunt niște frați mai mari, exact ca rușii și abia așteaptă să fure pământurile moldovenești. Răspunsuri tipice ale mâncurților. La alt comentariu puneai întrebarea de cine te apără americanii? Iote de cine te apără! Vrei să ajungi ca ăștia? Vrei să ajungi mâncurt ca ăștia? Vrei să vină rușii să te ocupe și pe matale și să-ți modifice ființa în asemenea hal încât să nu mai știi nici măcar ce neam ești și ce limbă vorbești?

+3 (3 voturi)
ion sbucium
26.11.2014, 18:46:16

Cam la fel gandeste si "fratele mai mare" rus despre "pamanturile rusesti" din Ucraina, R.Moldova etc. R. Moldova e un stat NEINVENTAT la fel cum neinventata a fost la caderea Imperiului Tarist - ex-guberniile ruse - Polonia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Democratica Moldoveneasca (poreclita umilitor "Basarabia") etc., la fel cum NEINVENTATE sunt acum cele alte 14 de state noi aparute pe harta lumii la destramarea URSS, printre care este si R.Moldova si Ucraina, tari care au aparut in urma luptei de eliberare nationala dusa cu mari suferinte si jertfe de multe generatii de estonieini, letoni, lituanieni, ucraineni, moldoveni, georgieni etc. SFANTA LIBERTATE si INDEPENDENTA NATIONALA nu ni s-a dat dupa circa 500 de ani de neintrerupte ocupatii imperiale "fratesti"ca ea cu prima ocazie sa fie CEDATA "mioritic", de pomana la cererea unor alti "frati mai mari", la fel de "pofticiosi" ca rusii de a ne fi ei STAPANI pe pamantul, averile, pe soarta si viitorul nostru. NU VA DEVENI R.MOLDOVA COLONIE A VREUNUI NOU MICRO-IMPERIU, fie el si "fratesc", cu atat mai mult ca nu este prima "propunere" de cedare a INDEPENDENTEI. Lectiile trecutului nu pot fi uitate. Nu datoram prin nimic INDEPENDENTA noastra Romaniei sau altor state. Ne iubim tarisoara noastra asa mica si saracita cum este si daca va trebui ii vom apara LIBERTATEA si INDEPENDENTA tot asa cum o fac in prezent ucrainenii. N-a disparut R.Moldova in 1992 in urma razboiului de independenta de pe Nistru cu Armata a 14-a, atunci cand n-aveam deloc armata nationala, ci numai detasamente de voluntari si de politisti ai comisariatelor raionale - cu atat mai mult vom rezista la orice incercari de acum inainte, cand R.Moldova este un stat RECUNOSCUT de toata comunitatea internationala, este un stat partener in curs de asociere la UE, sustinut de toate statele UE si de SUA. Ca stat UE - Romania are obligatia de a indeplini politicile externe ale UE referitor la statele Parteneriatului Estic, inclusiv si fata de R.Moldova fara a se amesteca in afacerile interne, fara a atenta la INDEPENDENTA NATIONALA si SUVERANITATEA STATALA a R.Moldova, fara a inainta pretentii teritoriale etc.

-2 (2 voturi)