„A fost o provocare”. Vladimir Cebotari neagă că Dinu Plîngău a fost agresat fizic la Edineţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO justice.gov.md
FOTO justice.gov.md

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari respinge acuzaţiile lansate la adresa democraţilor de către candidatul Blocului electoral ACUM pe circumscripţia din Edineţ pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, Dinu Plîngău, care a afirmat că a fost bătut de câţiva indivizi afiliaţi PDM.

„Dinu Plîngău a provocat o anumită situaţie, afirmând că s-a produs un mic act de huliganism, dar nedorind să meargă la medicul legist pentru a se face constatarea medico-legală. În măsura în care cunosc de la colegi, nu există niciun act a medicului legist să confirmă măcar careva atingeri mai puternice a corpului lui sau vreun obiect care îi aparţine şi ar fi zgâriat sau rupt. A fost un act de provocare. Indiferent de această situaţie, noi ca formaţiune politică condamnăm oricare incident care se poate produce într-o campanie electorală”, a declarat Vladimir Cebotari la Adevărul Live.

Candidatul Blocului electoral ACUM pe circumscripţia din Edineţ pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, Dinu Plîngău, a declarat că a fost bătut de câţiva indivizi în după-amiaza zilei de duminică, 27 ianuarie, chiar în faţa Comisariatului de Poliţie din Edineţ.

Dinu Plângău susţine că „numele unuia dintre agresori este Vlad Nepeivoda, sportiv, băieţaş din banda fostului deputat PD, Oleg Sârbu”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite