Adevărul Live. Maia Sandu, despre protestele şi ameninţările lui Ilan Şor la adresa opoziţiei proeuropene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, este invitata emisiunii „Adevărul Live Moldova” de luni, 23 iulie. Subiectul principal al discuţiei se va axa pe protestele organizate de primarul de Orhei, Ilan Şor, la sediile partidelor PAS şi PDA.

Condamnat de prima instanţă la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari, primarul de Orhei continuă să rămână la libertate până la decizia Curţii de Apel. În acest timp, Ilan Şor devine tot mai activ în viaţa politică de la Orhei, dar şi de la Chişinău.

Săptămâna trecută, acesta a organizat un protest la sediul PAS şi PDA, atacând dur opoziţia şi chiar ameninţând-o cu răfuială fizică.

Discutăm cu Maia Sandu despre ce l-a motivat pe Ilan Şor să recurgă manifestaţii contra opoziţiei proeuropene, de ce anume acum, cine ar avea de beneficiat, ce va întreprinde opoziţia în acest context, de ce Ilan Şor nu a rostit niciun cuvânt împotriva guvernării etc.

De asemenea, vorbim cu lidera PAS şi despre protestele opoziţiei desfăşurate în faţa mai multor instituţii de stat, dar şi despre protestul de amploare anunţat pentru ziua de 26 august.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite