VIDEO Adevărul Live. Anatol Ţăranu, despre motivele creării Convenţiei Euro-Unioniste şi acuzaţiile că în spatele acesteia ar sta Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Analistul politic Anatol Ţăranu, unul dintre fondatorii Convenţiei Euro-Unioniste din Republica Moldova, vine la „Adevărul Live Moldova” luni, 3 decembrie, pentru a vorbi despre noua platfformă unionistă de la Chişinău, şansele acesteia de a accede în Parlament şi de ce a fost nevoie de o nouă mişcare unionistă, în condiţiile în care există deja partide politice unioniste.

Anatol Ţăranu va încerca să răspundă acuzaţiilor ce ţin de faptul că noua platformă unionistă ar fi fondată la iniţiativa lui Vlad Plahotniuc în vederea reducerii şanselor partidelor PAS şi PDA în alegeri. 

De unde vor venii banii pentru campania electorală? Cine sunt candidaţii pe circumscripţii? De ce nu s-a reuşit formarea unui bloc unionist mai larg, cu includerea PL, PUN etc.? De ce nu a fost solicitat sprijinul lui Traian Băsescu? De ce cetăţenii ar trebui sa voteze Convenţia şi nu alte partide unioniste sau proeuropene?

La acestea, dar şi la mule alte întrebări, încercăm să obţinem răspunsuri de la Anatol Ţăranu, începând cu ora 21.00, pe pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova, adevarul.ro/moldova şi pe postul de televiziune 10TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite