Adevărul Live. Vladimir Cebotari, despre suspendarea din funcţie a lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari, este invitatul emisiunii „Adevărul Live” de luni, 10 decembrie. Discutăm cu ex-ministrul Justiţiei despre afirmaţiile speakerului Andrian Candu, făcute la Washington, precum că Rusia se implică în campania electorală din Republica Moldova, iar Vladimir Putin doreşte restabilirea URSS.

Va fi pus în discuţie şi subiectul privind cea dea cincea suspendare din funcţie a lui Igor Dodon şi dacă democraţii vor iniţia procedura de demitere a preşedintelui.

Ce şanse au democraţii să se menţină la guvernare în condiţiile în care toate partidele politice au anunţat că nu vor face o alianţă cu PDM? Cum comentează democraţii acuzaţiile lui Andrei Năstase că Vlad Plahotniuc va face totul ca să-l excludă din campanie? Ce spun democraţii despre acuzaţiile Opoziţiei că PDM va face o coaliţie de guvernare cu PSRM? Cât de adevărat este că în spatele Convenţiei Euro-Unioniste ar sta PDM? De ce UE continuă să critice guvernarea de la Chişinău? 

Acestea sunt doar câteva întrebări la care vom încerca să obţinem răspuns, începând cu ora 21.00, pe adevărul.ro/moldova, pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova şi pe postul de televiziune 10TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite