Alexandr Stoianoglo, despre afirmaţia Maiei Sandu că activitatea sa este „lipsită de performanţă”: Îşi va schimba părerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandr Stoianoglo

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a afirmat că este gata să se întâlnească cu preşedintele ales, Maia Sandu, şi să-i prezinte toate informaţiile necesare despre activitatea Procuraturii Generale din ultimul an.

Alexandr Stoianolgo se arată convins că odată ce va avea o întrevedere cu Maia Sandu, ea îşi va schimba părerea despre rezultatele Procuraturii, după ce preşedintele ales a declarat că activitatea procurorului general este lipsită de performanţă.

„Sunt sigur că după asta părerea doamnei preşedinte va fi schimbată şi sper că o să fim auziţi”, a spus Alexandru Stoianoglo.

Totodată, Stoianoglo a precizat că nu va merge la audieri în Parlament, pentru că „nu vrem să participăm la show-uri politice”. „Dacă Parlamentul are nevoie de informaţii, este comisia specializată”, a mai adăugat Stoianoglo.

Amintim că Maia Sandu a declarat că vrea să aibă o discuţie cu procurorul general, după ce va fi învestită în funcţia de preşedinte, ca să asculte argumentele acestuia în legătură cu „lipsa de performanţă” a Procuraturii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite