Alexandru Jizdan, către Andrei Năstase:  „MAI nu este o scenă de protest, iar jocurile pe care le impui vor aduce urmări grave”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-ministrul de Interne, democratul Alexandru Jizdan, a adresat ma multe critici la adresa ministrului de Interne, Andrei Năstase, după conferinţa de presă organizată de MAI duminică, 14 iulie, în legătură cu omorul de la Botanica.

„Cetăţeanul A. Năstase a citit de pe foaie despre ce s-a făcut pentru ca să fie descoperită o crimă gravă comisă în oraş. Unicile cuvinte pe care nu le-a citit de pe foaie au fost ca de obicei: vârcolaci, criminali, obedienţi”, a scris Alexandru Jizdan pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Jizdan a menţionat că oamenii care ar fi alungaţi din sistem de către Andrei Năstase „sunt cei care din contul experienţei, devotamentului şi sacrificiului, au menţinut liniştea şi securitatea în Stat”.

„După o lună de mandat, în care ai reuşit doar să critici tot ce a fost, să alungi oamenii, să-i ameninţi şi să le impui reguli politice, un lucru important pe care nu l-ai înţeles e că: în poliţie nu vin oameni pe criterii politice, vin oameni care prin jurământ servesc Patria”, a spus Jizdan.

Potrivit lui, „Ministerul Afacerilor Interne nu este o scenă de protest, iar jocurile pe care le impui vor aduce urmări grave. Dezbinarea care are loc acum în interiorul instituţiei se va simţi în scurt timp, dar ştiu că nu-ţi pasă, interesul tău e să te răzbuni”.

Jizdan l-a îndemnat pe Năstase să ţină cont „că oamenii care au lucrat o viaţă în poliţie sunt gata să vină în ajutorul colegilor, indiferent de cine guvernează astăzi”.

„Vreau să vă spun dragi cetăţeni că timpul va arăta că unicul “vârcolac” din sistem este anume acest pretins ministru, care din păcate este o catastrofă pentru un sistem bazat pe disciplină, unitate şi tradiţii”, a subliniat Jizdan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite