Ambasadorul Rusiei la Chişinău, decorat de Igor Dodon cu Ordinul de Onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut o întrevedere vineri, 20 iulie, cu ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Farit Muhametşin, în legătură cu încheierea mandatului său în Republica Moldova. În cadrul evenimentului, şeful statului i-a conferit diplomatului rus „Ordinul de Onoare”.

„Am mulţumit diplomatului pentru activitatea desfăşurată în ţara noastră şi pentru contribuţia personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc. Drept exemplu am menţionat dinamica pozitivă a relaţiilor comercial-economice şi creşterea constantă a schimbului comercial între ţările noastre, în special pe parcursul ultimelor luni”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Preşedintele şi-a exprimat „convingerea că împreună cu noul ambasador al Federaţiei Ruse în Republica Moldova vom continua să extindem şi aprofundăm dialogul existent în interesul cetăţenilor ambelor ţări”.

„În semn de profundă gratitudine pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie şi colaborare moldo-ruse, am conferit domnului Farit Muhametşin, ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”, a conchis Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite