Anatol Şalaru, despre Ziua Victoriei: „Cât de învingători au fost ruşii se poate vedea cu ochiul liber în nivelul de trai din Germania şi Rusia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PUN, ex-ministrul Apărării Anatol Şalaru, critică decizia Socialiştilor de a organiza un marş pe străzile Chişinăului joi, 9 mai, cu prilejul Zilei Victoriei. Potrivit lui, „Igor Dodon, nebăgat în seamă de niciun lider european, agită pe străzile Chişinăului fantomele trecutului sovietic”.

„Cât de învingători au fost ruşii se poate vedea cu ochiul liber în nivelul de trai din Germania şi Rusia. Aşa de învingători au fost ruşii încât emigrează pentru a-şi câştiga pâinea la cei pe care, cred ei, i-au învins”, a scris Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook.

Anatol Şalaru i-a invitat pe moldoveni „să sărbatorim nu ziua propagandei ruse, ci ziua Independenţei României şi a Europei din care prietenii lui Dodon ne-au smuls nu cu forţa dreptului ci cu dreptul forţei”.

„Dacă la Sibiu se decide viitorul UE şi al cetăţenilor europeni, inclusiv al basarabenilor care deţin cetăţenia română, la Chişinău, Dodon ne arată şi el cam ce viitor poate oferi acestei bucăţi de pământ: sărăcie, minciună şi slugărnicie în faţa Rusiei”, a mai spus Şalaru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite