Politică

articolul anterior articolul urmator

Andrei Năstase: E nevoie ca Guvernul Chicu să fie înlocuit cu unul competent

1
25 May 2020 09:35:18
Autor: Iurii Botnarenco

Este foarte important să înţelegem că demiterea Guvernului Chicu într-o perioadă atât de nefastă pentru noi şi neinstalarea unui guvern competent, unui guvern responsabil, unui guvern de specialişti, de experţi, face ca situaţia Republicii Moldova şi a cetăţenilor să fie mult mai grea”, a declarat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni live pe pagina sa de Facebook, notează IPN.

„E nevoie ca Guvernul Chicu să cadă, dar este foarte important să ştim ce punem în loc”, a spus Andrei Năstase.

Andrei Năstase a menţionat că preocuparea Platformei DA, pe lângă rezolvarea crizei pandemice, rezolvarea problemelor economice şi financiare ale ţării, este şi organizarea unor alegeri prezidenţiale libere, corecte şi democratice.

„Argumentele mele în sprijinul participării la aceste alegeri prezidenţiale sunt faptele mele, munca şi lupta mea de peste zece ani şi, bineînţeles, convingerea că poporul nostru are dreptul istoric la o viaţă normală într-o ţară normală, în care statul se află în slujba cetăţeanului şi nu invers”, a răspuns liderul Platformei Demnitate şi Adevăr la întrebarea unui internaut despre cum argumentează faptul că anume el trebuie să candideze la funcţia de preşedinte al ţării.

„Eu sunt sigur că anume oamenii vor decide cine este cel mai potrivit, în opinia lor, să fie preşedintele Republicii Moldova. Iată motivul pentru care vă îndemn pe fiecare, în mod obiectiv, să analizaţi absolut toate detaliile, să aflaţi cât mai multe despre candidaţi şi să faceţi acest lucru înainte de vot, nu după vot”, a menţionat Andrei Năstase.

https://www.ipn.md/ro/andrei-nastase-e-nevoie-ca-guvernul-chicu-sa-fie-7965_1073745.html


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandru Preda
25.05.2020, 15:57:57

De ce ne tot transmiteți știri din R Moldova? Pe cine interesează, cauta pe net. Asa ar trebui sa ne transmiteți și din Ungaria. Sunt mai mulți unguri în România decât romani în R Moldova.