Politică

articolul anterior articolul urmator

Andrei Năstase: Echipa Blocului ACUM nu va face experimente sociale în Chişinău

0
21 Sep 2019 15:45:29
Autor: Iurii Botnarenco

Vă îndemn să alegeţi munca şi respectul, să nu mai acceptaţi jumătăţi de măsură şi să nu mai acceptaţi furtul din banul public. Adresarea a fost făcută de Andrei Năstase, candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, în faţa susţinătorilor prezenţi la lansarea în campania electorală a pentru alegerile locale a Blocului ACUM.

„Sunt foarte rare momentele din istoria unui oraş în care oamenii se aşează în spatele dorinţei legitime de a-şi lua oraşul înapoi”, a spus Andrei Năstase în faţa susţinătorilor.

Potrivit candidatului blocului ACUM, votul va însemna începutul unei alte ere, în care va începe construirea oraşului. „Comunităţile noastre au nevoie de oameni responsabili, de încredere. Au nevoie de oameni capabili să îşi asume destinele comunităţii”, a spus Andrei Năstase.

Candidatul blocului ACUM a declarat că se poate trăi bine în Republica Moldova şi, dacă asta se va reuşi la Chişinău, se va reuşi în toată ţara. „Chişinăul are dreptul la dezvoltare coerentă şi la viitor. Capitala noastră trebuie pusă în rândul capitalelor europene. Noi, cei din blocul ACUM, putem să facem din Chişinău oraşul pe care ni-l dorim”, a declarat candidatul blocului ACUM la Primăria capitalei.

Andrei Năstase a menţionat că relaţiile bune cu primarii liberali din România şi urmarea bunelor practici ale acestora sunt garanţii ale lucruri bine făcut.

Maia Sandu, preşedintele PAS, a menţionat că alegerile locale vor fi un examen dificil. „Trebuie să aducem în primăriile ţării oameni oneşti, dedicaţi localităţilor pe care le conduc”, a spus Maia Sandu.

Liderul PAS a declarat că un primar nu trebuie doar să conducă localitatea, ci să îi simtă grijile şi nevoile, să se bucure şi să sufere împreună cu comunitatea. „Un primar bun trebuie să fie lider şi vizionar, nu doar să construiască drumuri”, a spus Maia Sandu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii