Andrei Năstase: Un membru PPDA ar putea participa la alegerile din circumscripţia Hânceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase gov.md

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, fostul ministru de interne Andrei Năstase, nu exclude că la alegerile din circumscripţia Hânceşti va participa vreun membru al PPDA. Politicianul nu a declarat direct dacă acel candidat va fi el sau nu, dar a menţionat că această chestiune este examinată în cadrul partidului, transmite IPN.

„Noi analizăm toate variantele posibile pentru că suntem un partid responsabil. Platforma DA a fost şi rămâne partidul care a demonstrat consecvenţă, coerenţă, a demonstrat că ştie ce vrea, a demonstrat că duce lucrurile la bun sfârşit. La fel cum în campaniile electorale am participat de fiecare dată şi ne-am bătut acolo, fără a mima. Dacă va fi să candidăm, să candideze cineva de la Platforma DA la Hânceşti, o va face, dar, bineînţeles, mai este timp pentru a discuta asemenea lucruri”, a declarat Andrei Năstase în platoul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la postul Jurnal TV.

Politicianul spune că este încrezător că actuala guvernare va fi dată jos, dar susţine că totul depinde cât de mult îşi doreşte acest lucru societatea. Totodată, Năstase consideră că preşedintele Igor Dodon este cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova. „Igor Dodon este pericolul cel mai mare, cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova, şi noi cu toţii trebuie să facem aşa încât ţara să fie scăpată de cel de-al doilea Plahotniuc. Pentru că el asta se vrea, de asta apelează la tot felul de strategi. Cunoaştem foarte bine că strategii sunt din Rusia, pentru că fără Rusia, Dodon ar fi nimic”, a menţionat liderul PPDA.

Totodată, Andrei Năstase susţine că pe lângă fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc şi omul acestuia de încredere, Serghei Iaralov, mai sunt încă foarte multe persoane care au dublă identitate pe teritoriul Republicii Moldova. Liderul PPDA nu a vrut să dezvăluie dacă printre aceştia ar fi foşti sau actuali deputaţi democraţi.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite