Andrei Năstase, pregătit să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase

Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr nu va ceda locul nimănui în cadrul viitoarelor alegeri prezidenţiale din toamna acestui an. Ex-ministrul de Externe spune că decizia din 2016 prin care a cedat locul Maiei Sandu nu va fi repetată în toamna anului 2020.

„Exerciţiile care le-am făcut odată şi nu au dat roade nu le mai repet. Nu fac exerciţii de dragul exerciţiilor. Sunt zece ani de luptă în care a fost doborât Vladimir Plahotniuc, dacă va fi nevoie îl vom doborî şi pe Igor Dodon în zece luni. Am luptat şi lupt pentru unitatea forţelor politice”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Andrei Năstase precizează că este gata să candideze pentru fotoliul de preşedinte în alegerile din toamna acestui an.

„Sunt pregătit să fac acest lucru, însă decizia o va lua Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr. În momentul în care PPDA va decide că această persoană sunt eu, voi face apel la toate forţele din ţară pentru a mă susţine”, a adăugat Andrei Năstase.

În cadrul campaniei electorale pentru funcţia de preşedinte din anul 2016, Andrei Năstase şi-a retras candidatura şi a susţinut-o pe Maia Sandu, lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate.

https://www.ipn.md/ro/andrei-nastase-pregatit-sa-candideze-la-alegerile-prezidentiale-din-7965_1071791.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite