Andrei Năstase: Vă promitem o ţară în care nimeni să nu mai poată face din Moldova ceea ce au făcut Plahotniuc, Dodon şi Şor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Duminică, 24 februarie, va fi momentul în care Republica Moldova îşi va număra cetăţenii liberi, demni, cinstiţi şi curajoşi. Va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatura unui regim care ţine ţara în întuneric”. Declaraţiile au fost făcute de către liderii blocului electoral ACUM DA PAS, într-o conferinţă de presă, în ultima săptămâna de campanie electorală, transmite IPN.

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, copreşedinte al blocului, a spus că duminică, 24 februarie, „cu toţii trebuie să ne gândim la cât am pătimit şi suferit în toţi aceşti ani şi să ne întrebăm ce ne dorim cu adevărat de la viaţă”. Andrei Năstase mai spune că duminică este una din acele zile în care ţara are nevoie de toţi oamenii ei, adunaţi în jurul dorinţei de libertate. Liderul PPDA îndeamnă alegătorii să iasă la vot, iar ca rezultat le promite o ţară în care statul şi guvernul vor respecta cetăţenii şi se vor teme de ei.

„Vă promitem o ţară în care nimeni, absolut nimeni, niciodată, indiferent cum se va numi, să nu mai poată face din Moldova ceea ce Plahotniuc, Dodon, Şor şi armatele lor de ocupaţie au făcut atâţia ani. Vă îndemn să ne ridicăm cu toţii din genunchi şi să ne luăm ţara înapoi”, a spus Andrei Năstase.

Lidera PAS Maia Sandu, copreşedintă a blocului, a menţionat că actuala guvernare „urăşte pământul moldovenesc şi cetăţenii acestei ţări”, or „numai cel ce urăşte îşi poate bate joc de ţară, făcând viaţa imposibilă a cetăţenilor şi seamănă ură, deznădejde şi minciună”. Potrivit Maiei Sandu, guvernarea ştie că Republica Moldova este săracă şi îi convine acest lucru. Poate controla o ţară slabă, cu oameni sărăciţi, aduşi în pragul dispărerii.

„Dacă rămân la putere, şantajul, ameninţările, teroarea vor creşte. Gândiţi-vă, dacă astăzi v-au lăsat în pace pentru că aţi semnat pentru ei, pentru că aţi votat pentru ei, mâne vor avea nevoie de mai mult. Pe 24 februarie nu sunt alegeri simple. Ei vor lupta pentru averile lor şi pentru ca să nu ajungă la puşcărie”, a spus Maia Sandu.

Blocul electoral ACUM DA PAS participă la alegeri pe circumscripţia naţională cu numărul doi în buletinul de vot. În circumscripţiile uninominale are 51 de candidaţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite