articolul anterior articolul urmator

Andrei Năstase: Am venit cu un program pe care aşteptăm ca oamenii de bună credinţă din Parlament să-l voteze

4
15 Mar 2019 09:15:10
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

4 Comentarii

Curchi Vasile
15.03.2019, 09:49:43

Absurd total din partea lui Nastase si restul din echipa sa! Nu vor sa faca cu nimeni coalitie, nu se vrea la Guvernare, dar vrea ca cineva sa ii voteze proiectele! Nu pricep nimic in politica...

0 (2 voturi)
zbucium ion
15.03.2019, 10:23:54

Nu stiu cine le scrie sau le aduce (de pe la Moscova sau din Germania) "scenariile", dupa care trebuie sa iasa pe scena politica moldoveneasca Nastase si Sandu, dar un lucru e clar - aceste doua personaje sunt totalmente mediocre ca actori pe scena, nu pot sa improvizeze - ori "scenariile" dupa care se conduc sunt proaste de tot. E strigator la cer sa fii atat de INCOMPETENT in materie juridica si sa nu stii ca n-ai cum propune, discuta, examina, vota un proiect de lege inainte de a fi alese organele de conducere ale parlamentului, comisiile sale, inclusiv comisia juridica, precum si guvernul, care sa examineze propunerile si sa le avizeze, Curtea Constitutionala, daca e cazul etc.. Parca au cazut de pe Luna.

-1 (1 vot)
zbucium ion
15.03.2019, 10:51:45

Posibil, cu aceste propuneri ACUM a vrut sa discute cu potentialii parteneri de coalitie - dar cu cine? Va fi de acord PSRM sau PDM sa puna in functiile cheie in Justitie, guvern etc. persoanele ce vor trece prin "filtrele" ACUM? Dar cum sa le discute, daca ACUM refuza sa se intalneasca atat cu PSRM, cat si cu PDM?! Cine si unde sa organizeze "discutiile"despre "DEOLIGARHIZARE"?! - Liderii ACUM nu cumva sunt "extraterestrii"?! Atata STANGACIE, lipsa de experienta, incompetenta, stupoditate in comportamentul unui partid, bloc nu s-a vazut niciodata in cei 28 de ani de existenta a parlamentului RM. Sa fie, oare, acestea cele mai adecvate, destoinice persoane care sa reprezinte segmentul "autentic european"?! - E de ras si de plans pe cine au votat alegatorii.

-1 (1 vot)
Gheorghe Moldoveanul
15.03.2019, 15:51:02

ACUM trebuia să demonstreze că sunt în stare să treacă de la proteste și urlete la guvernar eși asumarea responabilităților, dar nu - și Maia și Năstase au picat testul și au arătat că sunt la fel de jalnici și incompetenți.

-1 (1 vot)