Andrei Năstase: Vlad Plahotniuc urmăreşte excluderea PAS şi PDA de la următoarele alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, controversatul om de afaceri Vladimir Plahotniuc, urmăreşte excluderea Platformei Demnitate şi Adevăr şi Partidului Acţiune şi Solidaritate de la următoarele alegeri parlamentare. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PDA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

„Ceea ce ştiu eu şi despre asta a vorbit şi presa internaţională, presa franceză pe sursele pe care le are la Consiliul Europei, Plahotniuc intenţionează să mă excludă de la următoarele alegeri. Mai grav ar fi să excludă cele două partide şi aceasta, de fapt, urmăreşte”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit lui, liderul PDM urmăreşte excluderea PAS şi PDA din competiţie pentru că înţelege că există nişte riscuri majore care au fost demonstrate în cadrul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei.

Liderul PDA spune că prin efort comun al partidelor politice, a oamenilor implicaţi în politică, a ONG-urilor, a activiştilor civici, a învins în campania electorală pentru capitală nu numai regimul, dar şi propaganda lui, ceea ce demonstrează că la parlamentare trebuie să se continue lupta cu aceeaşi insistenţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite