Andrei Năstase: Vom rămâne solidari cu fraţii noştri de peste Prut, inclusiv prin proteste ce vor fi reluate la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO mesaj.md
FOTO mesaj.md

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, anunţă că protestele antiguvernamentale de la Chişinău vor fi reluate. Politicianul nu a precizat ziua exactă, însă regretă că în perioada protestelor din 2015 - 2016 nu a avut sprijinul României pentru a determina guvernarul să demisioneze.

„Acum un an, când noaptea era regină la Chişinău, atenţionam public occidentul de pericolul dublelor standarte şi că nimic nu e mai periculos pentru un stat, decât un regim corupt antipopular. Dacă am fi avut atunci barem sprijinul României în lupta noastră cu Plahotniuc, astăzi Republica Moldova era un stat liber de corupţie şi sărăcie, iar penalii din România nu mai ajungeau să aplice împotriva justiţiei şi statului de drept român mijloacele penalilor noştri nepedepsiţi”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

El a mai adăugat că „Noi am rezistat şi mai rezistăm fără vreun sprijin extern împotriva unei guvernări hibrid, Plahotniuc-Dodon, corupte şi geopolitice. Penalii nu mai trebuie împărţiţi între ai lor şi ai noştri. Penalii ucid viitorul într-o lume civilizată. Vom rămâne în continuare solidari, alături şi de fraţii noştri de peste Prut, inclusiv prin proteste. La Chişinău protestele încă nu au fost confiscate de la cetăţeni. Şi acestea vor fi reluate”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite