Andrian Candu, după ce trei deputaţi au părăsit Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Candu

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că a luat act de decizia deputaţilor Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc şi Eleonora Graur de a părăsi partidul. Candu a dat de înţeles că şi alţi deputaţi ar putea pleca din formaţiune, însă fără a preciza de ce anume.

”PRO MOLDOVA este un partid tânăr, de opoziţie şi al oamenilor liberi. Liberi să vină în echipă, asumându-şi riscuri şi critici, dar şi liberi să se retragă atunci când nu mai sunt PRO MOLDOVA. În procesul de edificare a formaţiunii s-ar putea să mai pierdem colegi, însă cu siguranţă vom lega noi prietenii şi membri loiali ideilor pe care le promovăm. Am luat act de decizia colegilor, sperăm că se vor regăsi în noua formulă aşa cum şi-au dorit. Poziţia noastră rămâne cea dintotdeauna – Dodon trebuie să plece”, a declarat Andrian Candu

Amintim că şase deputaţi ai Partidului Democrat, printre care Sergiu Sîrbu şi Grigore Repesciuc, au anunţat pe 19 februarie 2020 că părăsesc formaţiunea condusă de Pavel Filip. 

Cei şase deputaţi care au părăsit Partidul Democrat au format grupul parlamentar „Pro-Moldova”. Conducătorul grupului a fost desemnat Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului. Deputatul Sergiu Sîrbu s-a ales cu funcţia de secretar al grupului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite