„Au tăiat Moldova cum le-a trebuit lor”. Voronin spune că se pregăteşte cea mai mare fraudă electorală pe 24 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, susţine că sistemul electoral mixt a fost creat în aşa fel, încât să convină Partidului Democrat. Potrivit preşedintelui PCRM, democraţii pregătesc cea mai mare falsificare din istoria alegerilor de la Chişinău.

„Nu ştiu dacă la concret, dar se vorbeşte în Parlament şi în societate că ei de la început au făcut sondaje sociologice ca să vadă unde au ei posibilitate să aibă ei mai multe rezultate, aceştia care se află actualmente la guvernare, şi după aceea au tăiat aşa cum le convine lor. Aceasta ne complică foarte mult activitatea noastră”, a declarat Vladimir Voronin într-un interviu pentru Rise Moldova.

Comunistul a mai spus că „însuşi modificarea legislaţiei şi trecerea la sistemul mixt de alegeri, are învedere că o să falsifice, o să fie cele mai mari falsificări din tot timpul cât au fost până acum alegeri”.

Amintim că alegerile parlamentare din 24 februarie se vor desfăşura, în premieră, în cadrul sistemului electoral mixt, ceea ce înseamnă că 51 de deputaţi vor fi aleşi pe circumscripţii uninominale şi 50 pe liste de partid.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite