Avocatul Igor Popa face dezvăluiri despre relaţia dintre Filat şi Plahotniuc: Aceşti doi complici în jaful bancar cooperează şi vorbesc la telefon până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat, afirmă că Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc, pe care îi numeşte complici în jaful bancar, cooperează şi discută la telefon până în ziua de astăzi. Mai mult ca atât, potrivit avocatului, cei doi au rămas prieteni.

Igor Popa a mărturisit că Plahotniuc ar fi avut grijă ca Filat să petreacă cu prietenii şi să primească cadouri de sărbători în penitenciar în schimbul tăcerii, scrie Ziarul de Gardă cu referire la afirmaţiile lui Igor Popa făcute la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Plahotniuc şi-a dorit un lucru, ca Filat să nu vorbească, să-l ţină acolo izolat în celulă să tacă şi asta s-a întâmplat. Filat a acceptat un „deal” cu Plahotniuc, a avut condiţii foarte bune în celula sa. Pe mine mă trimiteau să vorbesc doar dacă era cazul, în rest ei vorbeau la telefon şi Plahotniuc îi promitea lui Filat că-l va scoate din puşcărie. Ei au rămas prieteni până-n ultima clipă. (…) Filat povestea că Plahotniuc într-o seară i-a făcut o masă copioasă cu şampanie şi cu prieteni, s-a îmbătat şi nu ajungea până la celulă. Altă dată îmi povestea că i-a trimis cadouri de Crăciun. Filat şi Plahotniuc sunt un întreg”, a afirmat Igor Popa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite