Avocatul Ion Dron: Dodon nu va face puşcărie pentru că PAS are nevoie de un duşman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Dron FOTO IPN
Ion Dron FOTO IPN

Avocatul Ion Dron susţine că problema rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie constă în faptul că nu vom avea opoziţie parlamentară şi nici extraparlamentară, după ce Partidul Acţiune şi Solidaritate a obţinut 63 de mandate din 101.

Ion Dron consideră că Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor, care a obţinut 32 de mandate, nu poate fi considerat opoziţie autentică, deoarece, în opinia lui, Igor Dodon şi Vladimir Voronin ar fi şantajabili.

„Sunt şantajabili cu conturile pe care le au acolo peste hotare. Până la urmă, ei vor mima această opoziţie parlamentară. Este o ipoteză, are dreptul să existe până nu va fi demonstrat contrariul”, a spus Ion Dron în emisiunea sa de pe Facebook.

Dron e de părere că „aflarea lui Dodon în Parlament este o problemă pentru democraţia R. Moldova, fiindcă Dodon nu va face puşcărie. Dodon va fi, poate, pus sub urmărire penală pentru a fi şantajat”.

În opinia lui Ion Dron, Igor Dodon nu va face închisoare pentru că PAS are nevoie de ex-preşedintele R. Moldova.

„E nevoie de un duşman pe interior pentru fiecare guvernare. A fost Plahotniuc - a plecat. A rămas Dodon şi el trebuie păstrat. Dacă nu ai duşmani pe interior, nu cu cui replica nereuşitele”, a adăugat Dron. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite