Avocatul Ion Dron explică de ce Dumitru Robu are şanse mari să rămână la şefia Procuraturii: Astăzi la funcţiile cheie sunt promovate persoane şantajabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Ion Dron
Avocatul Ion Dron

În contextul în care Dumitru Robu a anunţat că intenţionează să participe la concursul privind funcţia de procuror general, avocatul Ion Dron susţine că acesta are toate şansele să obţină această funcţie, deoarece are acceptul guvernării şi pentru că PAS are nevoie de persoane şantajabile în funcţii cheie.

„Are girul şi cred că mulţi ca dânsul vor avea girul, fiindcă în mare parte astăzi la funcţiile cheie sunt promovate persoanele care au în spate dosare clasate, dosare care trezesc suspiciuni rezonabile în ceea ce ţine integritatea acestei persoane. Dar cel mai grav că aceste persoane sunt numite în funcţii pentru a fi şantajate. Ei sunt puşi pentru a executa ordine”, a declarat Ion Dron la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Ion Dron nu înţelege cum e posibil ca Alexandru Stoianoglo să fie suspendat din funcţie în baza unor articole din presă, iar lui Dumitru Robu să nu i se întâmple nimic, „în condiţiile în care pe Internet circulă filmarea unde procurorul general numără nişte bani” şi în situaţia în care „într-un platou TV vine o persoană care spune că e în cunoştinţă de cauză în anul 2011 a fost chemat la birou de către procurorul în cauză pentru a nu insista pe continuitatea unui dosar penal”.

„Asta confirmă ipoteza mea că în funcţii astăzi sunt numite persoane şantajate”, a mai spus Dron.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite