Avocatul Ion Dron: Numai unirea cu România poate scăpa R. Moldova de o catastrofă umanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Dron FOTO IPN
Ion Dron FOTO IPN

Avocatul Ion Dron consideră că Republica Moldova nu are viitor ca stat independent. În opinia lui, „numai unirea poate scăpa acest petic de pâmânt de o catastrofă umanitară”. Totodată, Dron a dat de înţeles că unirea nu e deloc uşor de realizat, mai ales când, potrivit lui, politicienii de la Bucureşti nu-şi doresc acest lucru.

„Stat aici nu există. Repet, pentru a evita aici o catastrofă umanitată în apropiaţii cinci ani de zile, unirea este salvarea R. Moldova, cu toate că astăzi la Bucureşti nu avem cu cine vorbi despre unire. Preşedintele Iohannis urăşte sincer tot ce înseamnă românesc. Nu vorbim de Cîţu, pentru că este şi acesta un pion al marilor finanţişti care-l promovează în continuare până la funcţia de preşedinte”, a declarat Ion Dron în emisiunea sa de pe Facebook, de joi.

Potrivit avocatului, „curentul unionist este obligat să-şi facă lecţiile pe acasă şi să aştepte oportunitatea momentului când vom putea discuta cu cineva acolo ca să realizăm acest deziderat.” 

„Acest deziderat nu-l putem realiza fără acordul partenerilor străini. Trebuie să pândim acest moment, iar până atunci trebuie să ne facem temele pe acasă”, a mai spus Dron.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite