Politică

articolul anterior articolul urmator

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit sala Parlamentului

2
16 Sep 2021 12:57:27
Autor: Iurii Botnarenco

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS) a părăsit sala de şedinţe a Parlamentului joi, 16 septembrie, în semn de protest pentru neincluderea pe ordinea de zi a trei propuneri din partea fracţiunii, transmite IPN.

„Stimaţi colegi deputaţi, trei subiecte foarte importante au fost propuse spre dezbatere astăzi în şedinţa plenului de către Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor. Dumneavoastră, majoritatea parlamentară, n-aţi binevoit să introduceţi niciun subiect pentru aceste discuţii. De aceea, noi vom utiliza dreptul nostru legal şi, în semn de protest, nu participăm astăzi la şedinţa plenară şi părăsim sala de şedinţe”, a declarat preşedintele fracţiunii, Zinaida Greceanîi.

Deputaţii BCS au propus audierea conducerii ANRE, având în vedere creşterea preţurilor la combustibil, audierea viceprim-ministrului, ministrului infrastructurii şi dezvoltării regionale, Andrei Spînu, pe subiectul furnizării gazelor de către Gazprom, dar şi a unui proiect de majorare a salariilor medicilor. Propunerile nu au acumulat suficiente voturi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Groza Carmen
16.09.2021, 20:17:53

Super! Să nu reveniți în Parlamentul RM până nu e introdusă limba Română în Constituție ca limbă de stat (precum e în Declarația de Independență a RM, pe care ați arso în original în 2009)... preudosocialiștilor și pseudocomuniștilor inutili naturii!!

-10 (10 voturi)
Maximilian Musat
16.09.2021, 21:45:22

Daca au mers la munci agricole,sa ajute pe cei neputinciosi inca este bine,daca au iesit sa urzeasca alte miselii atunci sa nu primeasca indemnizatia de parlamentar respectiva . Vor si ei sa se bage in seama,ce socialisti sunt astia ?...corupti si tradatori !

-10 (10 voturi)
Modifică Setările