articolul anterior articolul urmator

Blocul ACUM va înregistra în Parlament opt iniţiative legislative: Ştim exact ce avem de făcut pentru a elibera Moldova din captivitatea regimului oligarhic

4
21 Mar 2019 15:48:25
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO IPN
FOTO IPN

4 Comentarii

zbucium ion
22.03.2019, 01:04:14

un pretins bloc pro-evropeam isi face misiunea sa speciala de COMPROMITERE a orice este european printr-un comportament vadit ANTI-EUROPEAN, lipsit de bunul simt si de CULTURA POLITICA EUROPEANA - cea a COMPROMISULUI, care sta la baza activitatii Parlamentului European, Consiliului European si Comisiei UE. Proiectele ce vor fi propuse denota o trasatura comuna pentru gandirea TERORISTA bazata pe santaj,gandirea FASCISTA, bazata pe aroganta si ura, dispretul fata de altii si gandirea "unionista" bazata pe repetrea papagaliceasca a unor etichete si slogane, lipsite de logica, plus - ATACUL la persoana, atat de preferat de "revoliutionara" Maia - Liuda, care din frica si ticalosie din prima zi a fugit la Bruxelles, parasindu-si partidul. Ca sa treaca pragul parlamentului - probabil, va avea nevoie de un psiholog - diva s-a sclintit cu totul la minte, mai ales dupa ce a anuntat ca a fost otravita..

-1 (1 vot)
zbucium ion
22.03.2019, 01:46:58

TUPEUL divei de Risipeni e atat de mare, ca si in ziua convocarii primei sedinte a parlamentului ea continua sa umble cu jalba in prajina si spera ca OSCE, ONU, SUA etc. sa-si revadai declaratiile pozitive despre despre alegerile din R.Moldova si sa le declare nedemocratice, netransparente, fraudate etc. pentru a cere alegeri anticipate. AMBITIILE i-au CAPTURAT ratiunea, simtul realitatii si ea devine INCAPABILA de a judeca, a se orienta adecvat, corect, de a lua decizii REALISTE, CORECTE, nemaivorbind de decizii CULTE, TOLERANTE, NON-VIOLENTE, DEMOCRATICE, conform standardelor, principiilor si valorilor EUROPENE. De la o posta se vede ca POLITICA nu-i vocatia ei si nici rolul de lider a unui partid politic.

-1 (1 vot)
zbucium ion
22.03.2019, 02:11:37

Aceste LEGI sunt la fel de TUPEISTE ca si autorii lor. Ele propun parlamentului un act de "SUICID" colectiv, care de-facto e un "suicid" propus pentru insusi statul R.Moldova, independenta si suveranitatea sa - taman ce-si doresc EXTREMISTII "unionisti" ai Romaniei, precum si un act de CAPITULARE a ASOCIERII R.Moldova cu UE - precum doreste Rusia-muma. ACUM - a fost si ramane o STRUTO-CAMILA POLITICA, compusa din doua aripi - una pro-"soiuz" cu Rusia si alta - pro-"unire" cu Romania si ambele - doamne fereste. NU ASOCIERII LIBERE a RM cu UE ca stat INDEPENDENT. Aceasta DUPLICITATE cu doua fete, probabil se trage din deciziile, intelegerile, luate inca in 2013 la Cotroceni la convorbirile intre Basescu si seful serviciilor secrete ale Rusiei - Nicolai Patrusev. Platforma DA din start a avut e32 componente - o aripa pro-rusa, pe care azi o reprezinta veteranii si fermierii lui Sliusari, precum si cea pro-romana, care a fost reprezentata de platforma "unionista" "Tinerii Moldovei",care azi nu se stie unde a disparut. Platforma unica pro-rusa si pro-rmana si ANTI-RM, anti-Acord de Asociere a aparut indata dupa alegerile din 2014 - intr-o zi remarcabila - cea a vizitei la Chisinau a presedintelui Iohannis. E un proiect clocit de ambii "frati mai mari" CONTRA R.Moldova si care acum se arata a fi un ESEC.. Multumim domnului, R.Moldova sustinuta de SUA, mai putin de UE - SUPRAVIETUIESTE si toate "liudile" de ciuda n-au decat sa se spanzure, daca niciun preot nu le poate DE- DEMONIZA.

-1 (1 vot)
zbucium ion
22.03.2019, 02:42:54

Din start aceste "legi" sunt facute ca sa fie RESPINSE si ACUM sa se"victimizeze" ca "victima" a "regimului", sa aiba motive de "proteste", "revolutie". Dar in 2019 nu mai ai cu cine face proteste, nici chiar platind "trudozile" la "protestatarii" din PMAN sau din fata parlamentului. Tinerii au scuipat pe cei 10-20 euro- recompensa la proteste - si au plecat sa-si faca bani buni in tarile UE. ACUM poate sa atraga numai pensionarii PCRM-ului si ai PL-ului si poate face o "revolutie" a babelor. Una din ele ieri i-a urat lui Nastase si ACUM-ului "drum bun...", cat pe ce sa mai adauge "... si carare batuta!". Duceti-va in patru zari si sa nu va mai intoarceti, sa nu va mai vedem - acesta ar fi sensul.

-1 (1 vot)