Blocul ACUM invită din nou Socialiştii la dialog. Reacţia PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blocul politic ACUM invită Partidul Socialiştilor la continuarea dialogului în această seară, 6 iunie, sau vineri dimineaţă la ora 08.30, la Parlament. Formaţiunea menţionează că invitaţia vine ca urmare a deciziilor asumate de consiliile politice naţionale ale cele două partide din cadrul Blocului ACUM – PAS şi PPDA, transmite IPN cu referire la o postare pe Facebook a Blocului ACUM, transmite IPN.

Tot pe Facebook, secretarul pentru ideologie al PSRM, Ion Ceban, a scris că în momentul de faţă poziţiile componentelor Blocului ACUM cu privire la cerinţele înaintate de PSRM sunt diferite.

Potrivit lui, formaţiunea aşteaptă o poziţie comună din partea PAS şi PPDA. „În funcţie de răspunsul Blocului ACUM vom veni şi noi cu un răspuns clar referitor la întrevedere şi oră”, a scris Ion Ceban.

Blocul politic ACUM, format din forţele proeuropene de opoziţie, PAS (Maia Sandu) şi PPDA (Andrei Năstase), a decis că o va sprijina pe socialista Zinaida Greceanîi la funcţia de preşedinte al Parlamentului, dacă PSRM va semna un angajament public în care îşi asumă îndeplinirea unui şir de condiţii.

Partidul Socialiştilor convoacă vineri, 7 iunie, Consiliul Republican al formaţiunii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite