Blocul ACUM a semnat un angajament că nu va face alianţă cu PDM, PSRM, PŞ şi PN. Cel care va încălca angajamentul îşi va depune mandatul de deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Candidaţii Blocului electoral ACUM, condus de Maia Sandu şi Andrei Năstase, la funcţia de deputat pentru alegerile din 24 februarie, au semnat fiecare în parte câte un angajament în care promit că nu vor face alianţă cu PDM, PSRM, PŞ şi PN. Deputatul Blocului ACUM care va încălca acest angajament va trebui să-şi depună mandatul de parlamentar.

„Mă angajez, în faţa poporului Republicii Moldova, să nu particip la crearea unei coaliţii de guvernare, formală sau neformală, cu Partidul Democrat, Partidul Socialiştilor, Partidul Şor, Partidul Nostru şi alte formaţiuni pro-oligarhice şi antieuropene, în caz dacă acestea intră în Parlament. Sunt conştient că mandatul pe care îl voi obţine de la alegătorii Blocului ACUM presupune refuzul de a intra în orice fel de alianţă cu grupările Plahotniuc, Dodon, Şor, care au uzurpat puterea şi au capturat statul Republica Moldova”, se spune în documentul semnat de candidaţii ACUM.

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că „regimul actual este cel mai corupt de la independenţă încoace”.

„Lupta pe care o duce acest regim este o luptă brutală, fără reguli, al cărui armă este minciuna, ameninţările, atacul mişelesc. Oponentul nostru, al tuturor oamenilor oneşti, este unul care a pus stăpânire pe ţară şi a transformat-o în propriul business”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite