Bogan Ţîrdea, despre criza politică: Maia Sandu vrea să devină cu orice preţ preşedintele Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Tirdea privesc.eu

Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea consideră că premierul Maia Sandu „vrea să devină cu orice preţ preşedintele Republicii Moldova” şi din acest motiv intenţionat a provocat criza politică de la Chişinău, prin anunţul Guvernului că îşi asumă răspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, în aşa fel ca Maia Sandu să poată selecta candidaţii la funcţia de procuror general.

Bogdan Ţîrdea e de părere că prin aceste acţiuni Maia Sandu ar încerca să-şi crească popularitatea pentru a avea mai multe şanse în alegerile prezidenţiale din 2020.

În opinia deputatului, Maia Sandu ar fi conştientizat că nu poate îmbunătăţi situaţia în ţară, iar popularitatea ei scade. În acest sens, premierul ar fi decis să iniţieze o luptă deschisă contra lui Igor Dodon şi PSRM.

„Planul este simplu: „Eu nu sunt premier impotent, sunt jertfă. Am fost demisă pentru că am vrut să ofer oamenilor un procuror independent”. Ea va începe protestele contra lui Dodon şi îl va acuza că este al doilea Plahotniuc”, a scris Bogdan Ţîrdea într-o postare pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite