Bogdan Ţîrdea, despre motivele înfrângerii lui Dodon: Cetăţenii au fost hiptonitazaţi. Au crezut că Dodon a adus seceta şi pandemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea. FOTO privesc.eu
Deputatul socialist Bogdan Ţîrdea. FOTO privesc.eu

Deputatul PSRM Bogdan Ţîrdea consideră că Igor Dodon a pierdut alegerile din cauză că „cetăţenii au fost pur şi simplu hipnotizaţi”. Potrivit lui, alegătorii „au crezut în faptul că Dodon a adus seceta, pandemia şi criza economică globală”.

„Dar care este motivul pentru care cetăţenii au crezut asta? A avut loc efectul sugestiei (sugestia colectivă). Uriaşa caracatiţă media, în care Occidentul a pompat zeci de milioane de euro, a început să scornească falsuri şi minciuni despre Igor Dodon. Este vorba de peste 100 de mijloace media, inclusiv peste 25 de canale TV (TV8, Jurnal TV, Pro TV, TVR, BTV), 20 de posturi de radio, zeci de portaluri precum point.md, newsmaker.md, rise.md, Ziarul de Gardă. Şi nu mai vorbim de cele 100 de ONG-uri cu un buget de peste 107 milioane de euro”, a declarat Bogdan Ţîrdea, potrivit unui comunicat de presă emis de PSRM.

Deputatul susţine că cei din opoziţia „peste tot, zi şi noapte, au repetat acelaşi lucru şi fără dovezi: Sandu este un politician sincer, Dodon este un hoţ! Şi cetăţenii au văzut acest lucru la toate televiziunile, peste tot pe fb, instagram etc”.

„Când au fost întrebaţi ce anume a furat Dodon, ei au început să se bâlbâie!”, a menţionat Ţîrdea.

El afirmă că există zeci de videoclipuri în care alegătorilor din stabiliţi în statele UE „li s-au dat bani şi li s-au organizat transportarea. În medie, o persoană din străinătate a votat în 15 secunde”.

„De fapt, Dodon a fost calomniat, scufundat în noroi, i s-a creat o imagine pe care mulţi cetăţeni naivi o urau. Au votat nu atât pentru Sandu, cât împotriva imaginii negative a lui Dodon. Dar aceştia se vor deştepta repede. Credeţi-mă”, a mai spus Ţîrdea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite